Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
-Ballina-
Rasim Hajdini
E RE >
Njeriu që kurrë nuk tregoi mosbindje ndaj Allahut
Plaku dhe djaloshi
Vetëm edhe pesë minuta!
Tregim që e bën zemrën te qajë
Një mbrëmje që më solli shum vuajtje në jetë
Fati i nje studenti
Samiu dhe arroganca e tij
Djaloshi i zgjuar